Iniciar la sessió a l’iCloud a tots els teus dispositius
Per configurar l’iCloud als teus dispositius, inicia la sessió a cadascun d’ells amb el mateix ID d’Apple i contrasenya. Pots triar quines apps emmagatzemen informació a l’iCloud i quines funcions de l’iCloud utilitzes per separat a cada dispositiu. Més informació sobre com cada app o funció utilitza l’iCloud.
Nota: Si desactives l’iCloud per a una app o funció en un dispositiu, la informació emmagatzemada a l’iCloud per a aquella app o funció ja no estarà disponible en aquell dispositiu. Tot i això, encara estarà disponible en altres dispositius on l’iCloud estigui activat per a l’app o funció. Consulta l’article Com l’iCloud manté la informació actualitzada a tots els teus dispositius.
Configurar l’iCloud a l’iPhone, l’iPad o l’iPod touch
A l’iPhone, l’iPad o l’iPod touch, ves a Configuració > [el teu nom].
Si no veus el teu nom, toca “Inici de sessió a l’[el teu dispositiu]”, escriu el teu ID d’Apple (o una altra adreça electrònica o número de telèfon registrats) i, a continuació, escriu la contrasenya.
Fes una de les accions següents:
iOS 16, iPadOS 16 o versions posteriors: toca iCloud i, tot seguit, activa les apps o funcions que vulguis fer servir. Toca “Mostrar-ho tot” per veure més apps.
iOS 15, iPadOS 15 o versions anteriors: toca iCloud i, tot seguit, activa les apps o funcions que vulguis fer servir.
Configurar l’iCloud al Mac
Al Mac, fes una de les accions següents:
macOS 13 o versions posteriors: selecciona el menú Apple > Configuració del Sistema, fes clic a [el teu nom] a la part superior de la barra lateral i fes clic a iCloud.
Si no veus el teu nom, fes clic a “Inicia sessió amb l’ID d’Apple,”, escriu el teu ID d’Apple (o una altra adreça electrònica o número de telèfon registrats) i, a continuació, escriu la contrasenya i fes clic a iCloud.
macOS 12 o versions anteriors: selecciona el menú Apple > Preferències del Sistema, fes clic a “ID d’Apple” i fes clic a iCloud.
Si no veus “ID d’Apple”, fes clic a “Iniciar sessió”, escriu el teu ID d’Apple i la teva contrasenya, i fes clic a iCloud.
Activa o selecciona les apps o funcions.
Configurar l’iCloud a l’Apple Watch
Per a un Apple Watch que enllaces amb el teu iPhone: si actives l’iCloud per a una app o una funció a l’iPhone, pots veure informació d’aquesta app o funció a l’Apple Watch (si està disponible). Pots canviar la configuració de l’app Apple Watch de l’iPhone per triar la informació que vols que aparegui a l’Apple Watch. Consulta l’article sobre l’app Apple Watch al manual d’ús de l’Apple Watch.
Per a un Apple Watch configurat per qualsevol membre de la família: pots utilitzar l’app Configuració de l’Apple Watch per activar o desactivar l’iCloud per a una app o una funció.
Configurar l’iCloud a l’Apple TV
A l’Apple TV, obre l’app Configuració.
Selecciona “Usuaris i comptes” i, a continuació, selecciona el teu compte.
Si no has iniciat la sessió amb l’ID d’Apple a l’iCloud, tria iCloud > “Iniciar sessió” i, tot seguit, escriu el teu ID d’Apple i la teva contrasenya.
A la secció iCloud, tria una app o una funció i, a continuació, activa-la o desactiva-la.
Configurar l’iCloud en un ordinador amb Windows
Per utilitzar l’iCloud per a Windows, cal que configuris l’iCloud en un iPhone, un iPad, un iPod touch o un Mac i que segueixis aquests passos.
Si encara no el tens, descarrega l’iCloud per a Windows del Microsoft Store. Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre descarregar l’iCloud per a Windows.
Si se’t demana que iniciïs la sessió, escriu el teu ID d’Apple (o una altra adreça electrònica o número de telèfon registrats) i la contrasenya.
Per a cada app o funció, fes clic a Sincronitzar [app o funció] o a “Ara no” a la cantonada inferior dreta.
Per a determinades apps i funcions, també pots canviar la configuració avançada o instal·lar extensions durant el procés de configuració.
Tria si vols compartir l’anàlisi de l’iCloud i, a continuació, fes clic a “Acabar de configurar”.
Per obtenir més informació, consulta el manual d’ús de l’iCloud per a Windows.
Si tens problemes per configurar l’iCloud, consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre què fer si no pots connectar-te o iniciar la sessió a l’iCloud.
Nota: Algunes funcions de l’iCloud tenen uns requisits mínims del sistema. És possible que l’iCloud no estigui disponible a totes les àrees i que les funcions de l’iCloud variïn segons l’àrea. Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre els requisits del sistema per a l’iCloud. Per obtenir informació sobre les funcions, ves a apple.com/es/icloud/.