Iniciar o tancar la sessió del FaceTime al Mac
Per poder fer o rebre trucades pel FaceTime o trucades telefòniques al Mac, has d’iniciar la sessió al FaceTime amb el teu ID d’Apple i assegurar-te que el FaceTime està activat. Consulta Requisits del FaceTime.
Inicia la sessió i configura el FaceTime
Has d’iniciar sessió al FaceTime la primera vegada que obris l’app o si has tancat la sessió.
A l’app del FaceTime del Mac, introdueix el teu ID i la contrasenya d’Apple.
Fes clic a Següent. El FaceTime s’activarà automàticament.
Si has oblidat el teu ID d’Apple o la contrasenya o si has de crear un ID d’Apple ves al lloc web del compte de l’ID d’Apple.
Selecciona FaceTime > Preferències, fes clic a Configuració i fes una de les accions següents:
Seleccionar com et poden trucar: Sota “Et poden contactar per FaceTime a”, marca la casella del costat de cada adreça i número de telèfon que vols fer disponible per a les trucades del FaceTime.
Pots actualitzar aquesta llista al lloc web del compte de l’ID d’Apple. Consulta Escollir com et poden trucar pel FaceTime.
Destacar la persona que parla en les trucades: A sota de la funció “Ampliació automàtica”, marca la casella “Persona que parla”.
Fer Live Photos a les trucades per FaceTime: selecciona l’opció “Permet capturar Live Photos durant les videotrucades”.
Selecciona el número de telèfon o l’adreça de correu electrònic que vols que vegin les altres persones de la trucada: Fes clic al menú “Iniciar trucades noves des de” i, després, selecciona el número de telèfon o l’adreça de correu electrònic.
Aquesta opció només apareix si tens més d’una adreça electrònica o més d’un número de telèfon configurat.
Canviar els sons de trucada: Fes clic al menú desplegable “So de trucada” i selecciona un so de trucada nou. Consulta Canviar els sons de trucada del FaceTime.
Canviar la ubicació: fes clic al menú desplegable Ubicació i selecciona el país o la regió en què tinguis el teu compte de FaceTime registrat.
Selecciona l’app per omissió des d’on vols fer trucades: fes clic al menú desplegable “Per omissió” per a les trucades i selecciona una app.
Aquesta opció només apareix si tens més d’una app per a trucades al Mac.
Selecciona FaceTime > Preferències, fes clic a SharePlay i, tot seguit, selecciona SharePlay per veure programes de TV i pel·lícules, escoltar música o compartir la teva pantalla durant les trucades.
Assegura’t d’iniciar sessió amb el mateix ID d’Apple a tots els dispositius Apple. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar la funció Continuïtat per connectar el Mac, l’iPhone, l’iPad, l’iPod touch i l’Apple Watch.
Tancar la sessió del FaceTime
Quan tanquis la sessió del FaceTime, no podràs rebre trucades telefòniques ni per FaceTime fins que tornis a iniciar sessió.
A l’app FaceTime del Mac, selecciona FaceTime > Preferències i, després, fes clic a Configuració.
Fes clic a “Tancar sessió”.
Activar o desactivar el FaceTime
Si vols mantenir iniciada la sessió al FaceTime però deixar de rebre trucades, pots desactivar el FaceTime. Si algú et truca, no rebràs cap notificació de la trucada, i per a la persona que truca semblarà que no estàs disponible.
A l’app FaceTime del Mac, fes una de les accions següents:
Desactivar el FaceTime: selecciona FaceTime > Desactivar FaceTime.
Nota: En lloc de desactivar el FaceTime, pots activar l’opció “No molestar” o un altre mode de concentració al centre de control perquè les notificacions no et molestin.
Activar el FaceTime: selecciona FaceTime > Activar FaceTime.
Nota: Per bloquejar totes les trucades telefòniques o per FaceTime, desactiva el FaceTime o tanca la sessió del FaceTime a cada dispositiu Apple. (També pots bloquejar les trucades de persones determinades. Les persones que siguin a la teva llista de bloquejats seran bloquejades en tots els teus dispositius Apple que tinguin una sessió iniciada al FaceTime i a l’iCloud amb el mateix ID d’Apple.)