Annonseerklæring

De beste antivirusene til iOS i 2025

Sam Boyd
Sam Boyd Sjefredaktør
Faktasjekket av Kate Davidson
Sam Boyd Sam Boyd Sjefredaktør
Faktasjekket av Kate Davidson
De beste antivirusene til iOS i 2025

Apples operativsystem til mobiltelefoner, iOS, er et system som er utviklet som et lukket økosystem, slik at brukeren får raskest mulig brukeropplevelse. Det er en direkte kontrast til Android, systemet Google bruker, som er mer et eksperimentelt prosjekt bygget på åpen kildekode.

Men det betyr ikke at iOS ikke kan bli infisert. Det er veldig sannsynlig at disse telefonene plukker opp skadevare eller andre virus på grunn av risikabel, farlig surfing eller nedlasting av applikasjoner. Derfor trenger du et antivirusprogram installert til egenbeskyttelse.

For å hjelpe deg med å finne den beste, har vi undersøkt mer enn 40 antivirusprogrammer til iOS, for å sørge for at du forblir trygg.

I det følgende bryter vi ned det vi observerte i løpet av testingen.

  1. McAfee – best med løsningen Social Media Guard
  2. Panda – best på USB-skanning
  3. Norton – best for et supportteam av høy kvalitet
  4. Webroot – best på strømlinjeformet tilnærming
  5. MalwareBytes – best på tilpasningsmuligheter
  6. AVG – best på e-postbeskyttelse
  7. TotalAV – best på brukervennlighet
  8. Bitdefender – best med funksjonen SafePay
  9. Trend Micro – best med funksjonen FolderShield
  10. MobiShield – best med funksjonen Selective Vault

De beste antivirusfunksjonene til iOS du bør være på utkikk etter

Når du surfer rundt for å finne det beste antiviruset til en iOS-telefon, bør du sjekke et par tilbud for å være sikker på at du faktisk får den beste programvaren. Igjen, bare fordi iOS er mer et lukket økosystem, betyr ikke det at du kan risikere datatyveri.

Det er faktisk slik, hvis du ikke beskytter deg selv med et antivirus, så løper dataene du har på telefonen en stor risiko. Det er viktig at du installerer noe raskt som passer på all sensitiv informasjon, og sørger for at iOS-telefonen kjører som den skal.

Her er alt du trenger å vite om antivirusprogramvare til iOS.

Sikkerhet

Beskyttelse mot skadevare og løsepengevirus er to av de mest viktige tingene å se etter når du vurderer å anskaffe et antivirusprogram til iOS. Du vil at programmet oppdateres konstant og opprettholder en oppdatert database med de siste angrepene til enhver tid. Hvis du ikke gjør dette, kan du risikere at data på telefonen blir stjålet og at telefonen kan «kidnappes» slik at du mister kontroll på egne data.

Dette er faktisk bare noen få, enkle grunner til hvorfor du trenger å sette opp et eller annet antivirus. Heldigvis har vi satt sammen en solid liste med de beste som finnes på markedet.

Når vi undersøkte de forskjellige antivirusene til iOS, tok vi blant annet dette med i vurderingen, og mye mere.

Viktige sikkerhetsfunksjoner vi alltid undersøker:

  • Øyeblikkelige virusskanninger som beskytter telefonen i sanntid
  • Sletter mistenkelig adferd i det de skjer
  • Hvitelisting av nettsteder for å få enkel tilgang
  • Sandboxing for å teste nedlastinger i trygge omgivelser
  • Beskyttelse mot spionvare
  • Forsvar mot nettfiske
  • Innebygget VPN (Virtuelt privat nettverk)
  • Rense- og optimaliseringsverktøy for å få en raskere iOS-enhet
  • Beskyttelse mot løsepengevirus
  • Brannmur til hurtig beskyttelse når du surfer på nettet
  • WiFi-inspeksjon
  • Beskyttelse mot tasteloggere

Selv om forsvaret mot virus og andre farer er den viktigste funksjonen i et antivirus til iOS, er det mange av dem som leveres med valgfrie ekstrafunksjoner som gjør programvaren enda bedre. Dette er den største konkurranseforskjellen mellom de forskjellige aktørene, siden den med de beste ekstrafunksjonene er den som gir mest igjen av både tid og penger.

For å hjelpe deg, har vi sett på mer enn 40 antivirusprogrammer til iOS for å finne den beste. I søket vi foretok, så vi spesielt etter:

  • Sikkerhetsfunksjoner: det er innlysende at et antivirus hevder det vil beskytte deg, men helt nøyaktig, hvordan gjør programmet dette? Det finnes forskjellige typer beskyttelse, fra skadevarebeskyttelse til forsvar mot løsepengevirus, og mye annet. Noen antivirusprogrammer inneholder dette, mens andre gjør ikke det.
  • Pålitelighet og nøyaktighet: Hvor bra klarer et antivirusprogram å håndtere potensielle angrep? Produserer det en mengde falske positive, eller klarer programmet faktisk å ta det som vil skade iOS-enheten?

1. plass – McAfee – best med løsningen Social Media Guard

CA$ 39.99 - CA$ 79.99 / år
Det vi likte
  • Ettersom programmet har eksistert så lenge, har McAfee det meste av erfaring med forskjellig skadevare
  • Social Media Guard er utrolig bra til mobile enheter
  • God til både enhets- og internettbeskyttelse
Det vi ikke likte
  • Dyre planer er ikke særlig artig for noen
  • Beskyttelse til flere enheter er kostbart

McAfee har eksistert nesten lenger enn noe annet antivirusprogram på markedet. Dette betyr at de har sett nesten alle typer skadevare og virus som finnes, og vet hvordan de skal beskytte mot disse. Databasen til plattformen har alle slags forskjellige trusler pakket unna gjennom årene, hvilket gjør programmet til et perfekt forsvarsskanse til iOS-telefonen.

Med denne databasen, kontrollerer programvaren konstant enheten mot alt den har lagret. Den pares også med noe som kalles en sikkerhetsskanner, som holder øye med mobilen og skanner etter uautoriserte endringer, som apper som flytter seg selv eller starter uten inngrep fra deg.

Selv om McAfee har fantastisk beskyttelse for selve enheten når det gjelder skadevarebeskyttelse, beskytter den i tillegg mot farene på Internett. Dette er ikke noe alle antivirus kan skilte med. Deler av dette internettforsvaret ligger i plattformen Social Media Guard, som beskytter mot spam-lenker eller falske kontoer du treffer på – spesielt praktisk på en telefon når du logger inn på sosiale medier hele tiden.

Kontrollpanelet til McAfee gir tilgang til Social Media Guard og andre funksjoner som en brannmur. Dette området er superenkelt å bruke, noe som gjør programmet veldig lett å bruke selv for de som ikke har all verden med erfaring med antivirus.

Likevel, disse funksjonene er ikke billige. Selv om det kanskje er verdt det for de som har penger, er planene til plattformen ganske dyre. For eksempel, har du kanskje lyst på støtte til flere enheter, men du har ikke råd til en dyrere plan for å få det du trenger, da må du se etter et annet system. Når det er sagt, for de som har penger, er antivirusprogramvaren fra McAfee til iOS et fantastisk valg.

Få 70.00% rabatt på McAfee Premium!
Du kan spare 70.00% om du handler nå!

2.plass – Panda – best på USB-skanning

CA$ 33.75 - CA$ 90.00 / år
Det vi likte
  • Gratis VPN er en funksjon som skiller seg ut
  • USB-skanneren er god for de som bruker telefonen mye
  • Skadevareforsvaret er blant det beste som finnes
Det vi ikke likte
  • Falske positiver er forholdsvis hyppige
  • De dyre planene har få ekstrafunksjoner
  • Gratis VPN tilbyr lite, føles vel mer som salgstriks

Panda er et unikt antivirus til iOS ved at det tilbyr et virtuelt privat nettverk (VPN) på gratisplanen. Det er ganske praktisk for de som trenger å surfe privat på nettet for et stakket øyeblikk. VPN tilkoblingen er er begrenset til 150MB om dagen, som ikke er særlig mye for en storbruker. Det er likevel fantastisk at denne applikasjonen tilbyr en slik funksjon.

Videre, du vil gjerne ha Panda på grunn av beskyttelsen mot skadevare. Panda er flinke til å kontrollere filene og å finne ut hvilke som er farlige, selv om applikasjonen av og til er litt for ivrig og flagger ting som ikke er skadevare. Vi kaller dette en falsk positiv, og Panda sliter med dette mer enn det vi setter pris på.

Det som overlapper den funksjonen er en USB-skanner, som undersøker hver eneste USB-enhet du kobler telefonen for farer. Selv om du ikke gjør dette så veldig ofte, er det en praktisk funksjon for de som kobler telefonen til alt mulig.

Brannmuren til Panda hindrer også mange angrep, og appen har mange måter der du kan tilpasse det som skjer. Brannmuren er alltid påslått, og sørger for at surfingen alltid er trygg! Når det er sagt, disse funksjonene er gode og mye er inkludert i standardplanen til Panda. Du får ikke så mye igjen for å oppgradere, så sørg for at du er fornøyd med det du har før du kjøper mer.

Spar 55% på Panda i dag!
Få for kun CA$ 62.10!

3. plass – Norton – best for et supportteam av høy kvalitet

CA$ 29.99 - CA$ 54.99 / år
Det vi likte
  • Fantastiske funksjoner som SONAR og Proactive Exploit Protection
  • Supportteam av høy kvalitet som kan hjelpe til med alt du trenger
  • Nulldagsbeskyttelse er noe du virkelig vil ha til å beskytte mobilen
Det vi ikke likte
  • Støtte til flere enheter finnes kun på de dyre planene
  • Hvis du ikke har spesifikke funksjoner satt, vil appen ustanselig plage deg med disse
  • Du må oppgradere for å få det meste ut av denne appen

Norton og McAfee blir ofte sammenlignet på grunn av den omfattende databasen full av forskjellig skadevare. Denne erfaringen betyr også at Norton vet hvordan de skal ta hånd om kundene når det er problemer, som gjøres av supportteamet.

Til å toppe supportteamet har Norton funksjonen SONAR. Dette praktiske lille segmentet skanner alltid mobilen på jakt etter skadevare. Interessant nok, funksjonen sørger for å pinge deg hvis du ikke har den i bruk. Sikkerhetsmessig er det bra, men hvis du av en eller annen grunn ikke ønsker denne påslått så kan det bli ganske irriterende.

Det finnes også noe som kalles Proactive Exploit Protection (PEP) som beskytter mobilen mot helt nye virus, også kjent som nulldagsangrep. Denne funksjonen er bra for de som ikke vet så mye om surfing på nettet – og spesielt farlige områder der du kan bli utsatt for angrep.

Kombinert med begge disse er Nortons Virus Removal Assurance, som ganske enkelt er en garanti som gir tilbakebetaling hvis du skulle bli infisert mens Norton kjører på iOS-enheten du har.

Når det er sagt, selv om disse funksjonene er knallbra, tilbys ikke mange på standardplanen til Norton. Istedenfor må du oppgradere for å få mest ut av antivirusprogramvaren. I tillegg vil Norton alltid pinge deg hvis du ikke har visse funksjoner aktivert. Det kan bli ganske irriterende hvis det er en årsak til at de er avslått. Til sist, hvis du ønsker støtte til flere enheter, sørg for at du oppgraderer til en høyere plan for å få dette.

Spar 58% på Norton 360 Deluxe!
Få 360 Deluxe for kun CA$ 49.99*!

4. Plass – Webroot – best på strømlinjeformet tilnærming

CA$ 34.57 - CA$ 93.66 / år
Det vi likte
  • Strømlinjeformet tilnærming er bra for nybegynnere
  • Skadevarebeskyttelse av god kvalitet
  • Pengene-tilbake-garanti reduserer risikoen
Det vi ikke likte
  • Forklarer ikke egne tjenester særlig godt
  • Bommer på skadevare av og til
  • Mangel på funksjoner får avanserte brukere til å skygge banen

Hvis du ikke vet så mye om antivirusprogramvare til iOS, da er Webroot appen å anskaffe. Appen er derimot ikke ideell for erfarne brukere, mangelen Webroot har på avanserte funksjoner gjør programmet lett å lære og det har i tillegg et kvalitetsforsvar.

Ganske interessant, selve applikasjonsbeskyttelsen er skybasert, selv om vi ikke er helt sikre på hva det betyr. Dette er fordi Webroot har bestemt seg for å holde skjul på teknologiske detaljer, noe som kan være irriterende for noen. Det gjør det også litt vanskelig å si hvor effektiv appen egentlig er. Et eksempel, selv om appen blokkerer mange forskjellige skadevareangrep, er ikke Webroot alltid på hugget. Noen angrep kommer igjennom forsvarssystemet – hvilket aldri er en spesielt god ting.

Det vi do vet er at skylagringen og identitetsbeskyttelsen til Webroot er fantastisk. Både det, og hvis du ikke er voldsomt imponert av tjenesten, så kan du bruke pengene-tilbake-garantien til Webroot på hele 70 dager for å unngå risiko.

5. plass – MalwareBytes – best på tilpasningsmuligheter

Det vi likte
  • Skanningene er raske og viser deg alt som skjer
  • Nulldagsbeskyttelsen er veldig pålitelig
  • Du kan selv justere innstillingene på funksjonene som er inkludert
Det vi ikke likte
  • Klarer ikke å ta alt av skadevare
  • Ikke tilstrekkelig pålitelig til å gi mobilen et referansepunkt

MalwareBytes er bra på grunn av noe som kalles sanntidsbeskyttelse, det betyr at antiviruset alltid holder øye med iOS-enheten og sørger for at det ikke skjer noe suspekt. Dette er bra til å beskytte mot skadevare, både de kjente og de helt nye som kommer via nulldagsangrep.

På toppen av dette, tillater antivirus-appen at du selv velger hva som skal beskyttes via et skjermbilde der alt kan justeres. På den måten, bestemmer du selv hvilke apper som skal skannes, slik som nettlesere eller områder på telefonen som blir eksponert for Internett. Når du kobler dette med anbefalte beskyttelsesinnstillinger fra MalwareBytes, noe som er spesielt bra for nye brukere som ikke vet hvilke apper det er best å kjøre skanningen på.

MalwareBytes skanner raskt og tillater at du ser hva som appen gjør via kontrollpanelet. Når alle prosessene er fullført, gir antivirusprogramvaren en diagnoserapport med detaljerte opplysninger om alt det har funnet.

Selv om alt dette er fantastiske grunner til å bruke MalwareBytes, er det verdt å merke seg at programmet av og til bommer på mer vanlig skadevare, til tross for de fantastiske strategiene med nulldagsforsvar. På toppen av dette er ikke programmet spesielt bra til å sette et referansepunkt på mobilen. Ha alt dette i tankene når du vurderer antiviruset.

6. Plass – AVG – best på e-postbeskyttelse

CA$ 57.63 - CA$ 80.69 / år
Det vi likte
  • Fantastisk beskyttelse på Internett, skadevare og løsepengevirus
  • Turboskanningen sørger for at mobilen fungerer raskt selv under skanning
  • E-postforsvar er noe du ikke ønsker å være foruten
Det vi ikke likte
  • For mange alternativer fører til et uoversiktlig brukergrensesnitt
  • Det er få alternativer som leveres med standardplanen

AVG kombinerer tre produkter i ett godt tilbud som forbedrer sikkerheten, ytelsen og personvernet på iOS-enheten. Når du tar med resultatene fra laboratorietesting, merket ekspertene at AVG står imot stort sett all slags skadevare, i tillegg til noen nulldagsstrenger de lagde for å teste programmet.

På toppen av skadevarebeskyttelsen ligger AVG sitt forsvar mot løsepengevirus. Disse ligger i brannmuren på applikasjonen, som også kan ta vare på de viktigste filene dine i en egen kryptert mappe.

I tillegg til den utmerkede beskyttelsen mot skadevare og løsepengevirus, er AVG sitt forsvar til Internett. Ikke bare holder programmet deg trygt når du surfer på nettet, men denne applikasjonen har også et forsvarssystem til e-post. Dette sørger for at du ikke får tilsendt spam-lenker, mens det samtidig skanner hver eneste mail etter andre problemer i tillegg.

Disse beskyttelsene er så gode fordi AVG kjører konstant og overvåker iOS-enheten. Akkurat som noen av konkurrentene, sørger applikasjonen for å kontrollere mistenkelig adferd, slik som filer som flyttes av seg selv. Til dette benyttes noe som kalles «Turbo Scan», som aktiveres etter den første offisielle skanningen. Etter førstegangsskanningen, vil etterfølgende skanninger ikke bry seg med å se på filer som allerede er trygge, dette gjør prosessen uendelig raskere.

Når det er sagt, leveres ikke alle disse sikkerhetsfunksjonene gratis. Brukergrensesnittet kan være litt overveldende på grunn av så mange valgmuligheter, og standardplanen har ikke spesielt god support. Men det er ganske spesielt at alle disse funksjonene ikke gjør mobilen din tregere, her har utviklingsteamet sørget for at applikasjonene fungerer veldig godt med vanlige operativsystemer.

7. plass – TotalAV – best på brukervennlighet

Det vi likte
  • Kan konkurrere med veteranene i bransjen til tross for at de er ganske ferske på markedet
  • Veldig brukervennlig applikasjon
  • Fjernstyrt brannmur er flott for brukere som ikke har telefonen på seg til enhver tid
Det vi ikke likte
  • Internettbeskyttelsen er ganske svak sammenlignet med andre applikasjoner
  • Kundesupporten responderer tregt
  • Noen brukere har problemer med å betale for tjenesten

Du vil ikke unngå å se TotalAV på toppen av mange forskjellige lister med antivirus på grunn av kvalitetsbeskyttelsen mot skadevare – til tross for at det er et forholdsvis nytt antivirus. Det stemmer, denne programvarebiten konkurrerer med McAfee, Norton og andre veteraner i antivirusbransjen som har omfattende databaser med skadevare.

I tillegg til dette er applikasjonen veldig brukervennlig. En av de mest fremtredende funksjonene er en fjernkontrollert brannmur, hvilket betyr at du kan kontrollere iOS-forsvaret fra en datamaskin hvis du for eksempel har mistet telefonen.

Det er også slik at denne fantastiske skadevarebeskyttelsen kommer på bekostning av mangelen TotalAV har på internettbeskyttelse. Ikke bli lurt av den dedikerte funksjonen “Web Shield” som følger applikasjonen. Den bommer på noe skadevare og føre til at telefonen din blir infisert.

TotalAV mangler også en del på kundesupporten, der teamene bruker en del tid på å respondere på henvendelser. For å bøte på dette har de en omfattende FAQ-side som brukerne kan besøke i tilfelle nød. Dette igjen hjelper lite på det faktum av kundene sliter med å betale for planene.

8. plass – Bitdefender – best med funksjonen SafePay

CA$ 27.99 - CA$ 49.99 / år
Det vi likte
  • SafePay er en fantastisk sikkerhetsfunksjon
  • Skanningene påvirker ikke telefonen og de er effektive
  • Konstant overvåkning betyr at du alltid er trygg
Det vi ikke likte
  • Brukergrensesnittet er ikke spesielt oversiktlig
  • Applikasjonen fyller opp hovedskjermbildet på telefonen
  • Sikkerhetsfunksjonen SafePay omfatter kun økonomiske opplysninger

BitDefender mangler en del på funksjonsfronten, men det som ligger i programmet fungerer veldig bra. Det skanner for eksempel utrolig bra og superraskt uten at iOS-enheten blir tregere av den grunn. Rett etter installasjon vil antiviruset kontrollere enheten og sørge for at ingenting skjer som du ikke har kontroll over.

Denne beskyttelsen strekker seg til alt av USB-enheter du plugger i telefonen, ettersom BitDefender tar seg tid til å skanne disse og sørger for at ingenting utenfra kommer inn og infiserer enheten. I tillegg tar antiviruset og sørger for kvalitetsbeskyttelse på alt av betalinger med noe som kalles SafePay. Denne funksjonen sikrer at betalingsopplysninger forblir privat når du kjøper noe på nettet eller legger inn sensitiv økonomisk informasjon.

Men, til tross for denne fantastiske sikkerhetsfunksjonen rundt økonomien, er BitDefender litt svak på internettforsvar. På toppen av dette, kan brukergrensesnittet være ganske forvirrende for både nybegynnere og mer erfarne brukere på antivirus. Noen av funksjonene har også snarveier på skrivebordet, som bare fyller opp skjermen. Men hvis du klarer å overse disse småproblemene, vil BitDefender være super som forsvarsverktøy mot skadevare.

9. Plass – Trend Micro – best med funksjonen FolderShield

Det vi likte
  • FolderShield gjør at du kan beskytte spesifikke filer
  • Heuristiske skanninger er bra og beskytter mot skjulte trusler
  • Forsvar til sosiale media er bra for barn
Det vi ikke likte
  • Teamet samler inn mye privat informasjon om deg, noe som er vanskelig å velge bort
  • De billige planene gir ikke særlig god support

Trend Micro har noen få unike funksjoner som bidrar til at det skiller seg ut fra enklere antivirus, de har heuristiske skanninger og beskyttelsen FolderShield. Den første undersøker ikke filene dine som sådan, men holder et øye med eventuelle skjulte applikasjoner som kan ha skadevare kjørende. Den sistnevnte gjør at du kan velge mappene på iOS-enheten som Trend Micro vil beskytte.

Antiviruset har et forsvarsverktøy til sosiale medier som også er bra, spesielt hvis du har barn som bruker enheten. Det innebygde forsvaret sørger for at du ikke deler til sosiale medier ved et uhell, og gir en god porsjon alternativer til personvern for å forhindre datalekkasjer.

Man bør likevel merke seg at Trend Micro samler inn mye data om deg som person. Du kan naturligvis velge bort dette, men de har gjort det ganske vanskelig å få det til. Beklageligvis har ikke applikasjonen særlig god support til kundene som kjører på standardplanen. De med rimeligere programversjon får bare telefonsupport i arbeidstiden, mens abonnenter med premium har tilgang 24/7. Men, heldigvis har Trend Micro noen gjennomtenkte FAQ-sider for de som trenger disse.

10. plass – best med funksjonen Selective Vault

Det vi likte
  • Vault, eller hvelvet, er utrolig sikkert og lagrer de fleste filtypene
  • Strømlinjeformet grensesnitt er ideelt for nye brukere
  • Arkfanen de har kalt «Discover» inneholder interessant informasjon
Det vi ikke likte
  • Programmet har noen ubrukelige funksjoner
  • Arkfanen «Discover» drar av og til inn nyheter som ikke er relevante
  • Har jevnt over veldig få funksjoner

MobiShield gir mulighet til å velge spesifikke applikasjoner, filer, bilder og mye annet som skal lagres i hvelvet. Det hvelvet er kryptert og ingen applikasjoner får tak i innholdet uten et passord. De har også et skanneverktøy som varsler hvis noe truer enheten, hvis for eksempel telefonen blir jailbroken eller hvis det finnes funksjoner som ikke burde være påslått.

Når det er sagt, mange av disse funksjonene er allerede tilgjengelige på siden med enhetsinnstillinger i iOS. Ikke er disse spesielt praktiske for de som vet hva de gjør, men de kan kanskje være gunstige for nyere brukere.

Interessant nok, antivirusapplikasjonen har en arkfane de kaller «Discover», som henter inn en del nyheter om iOS og Apple som helhet, men av og til får du tema som har ingenting å gjøre med disse temaene, slik som nye sko fra Nike.

I tillegg bør man merke seg at applikasjonen er utrolig lett å navigere i, men det er bare fordi programmet ikke har mange funksjoner. Det er en helt grei applikasjon som krever at du velger hva det skal beskytte og hva det skal overse.

Andre ting du bør være oppmerksom på når du velger et antivirus til iOS

Support

Antivirussupport av god kvalitet er viktig for de få gangene du kanskje trenger hjelp. Hvis en app er god utviklet, har du generelt lite behov for en brukersupport. Men du ønsker i alle fall at den skal være god de få gangene du trenger assistanse.

Selv om supporten ikke nødvendig har direktekommunikasjon, bør et godt antivirusprogram ha en dedikert FAQ eller kunnskapsdatabase som du kan bruke etter behov.

Supportkanaler vi legger vekt på:

  • Support via telefon, e-post og live-chat
  • Tilgjengelig 24/7
  • Online FAQ og kunnskapsdatabase

Pris

Noen antivirusprogramvarer gir mye for lite, men det betyr nødvendigvis ikke at kvaliteten er like god. Det finnes tilfeller der du ønsker å betale litt mer for å få kvalitetsfunksjoner.

Når det er sagt må du passe på at du ikke blir flått til skinnet heller. Vær oppmerksom på hvilke planer som er tilgjengelige til det antiviruset du foretrekker og vurder hva du mener gir mest igjen for pengene for din del.

Hva vi ser på når vi vurderer pris:

  • De forskjellige planene og prisingen på disse
  • Hvor mange lisenser som følger med
  • Pakkeverdi
*1. år, vilkår gjelder
Vi vurderer leverandører basert på omfattende testing og undersøkelser, men vi tar også hensyn til tilbakemeldinger fra leserne våre og kommersielle avtaler med leverandører. Denne siden inneholder affiliatelenker.
Om forfatteren
Sam Boyd
Sam Boyd
Sjefredaktør

Om forfatteren

Sam Boyd er sjefsredaktør hos SafetyDetectives, og han spesialiserer seg i antivirus og passordadministratorer. Han har mange års erfaring innen skriving, redigering og optimalisering av bloggartikler. Han har testet og vurdert hundrevis av nettsikkerhetsprodukter siden han ble del av SafetyDetectives-teamet. Når kan ikke tester de nyeste sikkerhetsproduktene, liker han å spille videospill, se sport og reise rundt omkring i verden med familien.

Legg igjen en kommentar